Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mysterieuze huisparfum met karakter

Dit jaar voor moeders geen parfum voor haar huid, maar voor haar huis. Zondag 10 mei is het weer Moederdag, de dag om alle moeders in het zonnetje te zetten.
Maison Berger Paris heeft dit jaar een speciale Moederdag collectie: Black Crystal. Met de Lampe Berger Black Crystal wordt de hele woning ondergedompeld in een heerlijk parfum en wordt bovendien de omgevingslucht gereinigd.



Maison Berger Paris brengt met deze collectie een ode aan moderne stijlvolle vrouwen. Het mysterieuze zwart en goud verlenen de collectie charisma en de poeder roze verpakking voegt een vleugje romantiek toe. De perfecte balans voor een cadeau met karakter en tederheid.

Lampe Berger Black Crystal is verpakt in een mooie giftset samen met het heerlijke huisparfum Délicat Musc Blanc. Een bijzonder verfijnd en elegant huisparfum. Het parfum is fris en licht met citrusvruchten, verweven met groene en sprankelende tonen en een vleugje musk.

Meer informatie:
Maison Berger Paris
www.maison-berger.nl 

Publicatiedatum: