Nederlandse retailgroep sluit alle woonwinkels: 250 medewerkers naar huis gestuurd

Zover bekend is het niet eerder gebeurd in de ruim 90-jarige geschiedenis van het Nederlandse retailbedrijf dat het de deuren dichtdoet van alle vestigingen. Alleen de webshop is nog open.De directie van de Eijerkamp Retail Groep, die sinds 1928 bestaat, heeft besloten om haar woonwinkels in Zutphen en Veenendaal, maar ook Trendhopper in Zutphen en Veenendaal, designwinkel CILO in Zutphen en LOTS citystore eijerkamp in Zutphen te sluiten. Alle circa 250 collega's zijn naar huis gestuurd. 

In een verklaring meldt het bedrijf het volgende:

Al ruim 90 jaar is Eijerkamp trots op haar loyale volgers, klanten en medewerkers. De gezondheid van u, uw familie en onze medewerkers heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit. We kunnen de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers niet meer voldoende garanderen en daarom zijn onze fysieke winkels tot nader bericht gesloten.  

Het raakt ons in ons hart dat wij u momenteel niet welkom kunnen heten in onze woonwinkels, maar wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen.

We blijven bestellingen nog wel bij u leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en ook doen wij er alles aan om de gezondheid van u te beschermen. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen u om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij u uw eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Ook in deze bijzondere tijd staan wij klaar om u te helpen met al uw woonvragen. U kunt deze stellen via onze website chat of mailen naarinfo@eijerkamp.nl. Daarnaast zijn we beperkt telefonisch bereikbaar via 0575 583 600.

Het grootste deel van onze collectie kunt u online bekijken en bestellen. Alles om van uw huis, juist nu, een fijn thuis te maken.  

We willen u bedanken voor uw vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Graag tot ziens!

Familie Eijerkamp

Bron: www.eijerkamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven