Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Contactloze kranen gaan mee met de trends

In navolging op de huidige design trend, (mat) zwartte kleuren, levert Mora haar MMIX Tronic nu ook in glanzend zwart. Deze kraan is een unieke in zijn soort, geheel contactloos. De kraan geeft op basis van een bewegingssensor alleen water wanneer er iets beweegt.

Met de eigen ontwikkelde bewegingssensor is Mora al jaren een toonaangevend merk op het gebiedt van contactloze kranen. De mengkranen kenmerken zich door de Scandinavisch vormgeving en de hoogwaardige kwaliteit. Mora produceert haar mengkranen uit metaal met een solide chroom afwerking. Doordat Mora contactloze mengkranen voorzien zijn van een batterijvoeding zijn deze overal toepasbaar zonder hoge installatiekosten. Mora Armatur mengkranen worden toegepast in ziekenhuizen, zorgcentra, scholen, sportcomplexen, horeca gelegenheden, wellness resorts en hotels. 


De MMIX Tronic gaat mee met de trendkleur zwart.

Vlakbij de kleine stad Mora staat, midden tussen de schitterende natuur en voor de regio zo kenmerkende rode houten huisjes, een van de meest moderne kraanfabrieken van Europa. De FM Mattsson Mora Group is het moederbedrijf van de beide Zweedse merken, Deense kranenfabrikant Damixa en het Nederlandse kranenmerk Hotbath.

De ontwikkeling en productie vindt plaats in Mora in één van de modernste kranenfabrieken van Europa. Ze focussen op kwaliteit op elk niveau van productontwikkeling, design en productie tot het product de eindgebruiker bereikt.

Meer informatie:
Mora Armatur
www.moraarmatur.com

Publicatiedatum: