Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Elastisch laminaat bekroond met award

Sinds de productlancering van Modular ONE, Parador's elastische vloerbedekking, heeft het zich ontwikkeld tot een succesverhaal. Dat niet alleen door uitstekende verkoopcijfers, maar nu ook doordat de vloerbedekking met een belangrijke onderscheiding wordt bekroond. De Modular ONE kreeg de onderscheiding winnaar van de German Design Award 2020 in de categorie Excellent Product Design – Material and Surfaces.

Eenvoudig te onderhouden, duurzaam, PVCvrij en met een nauwelijks van echt hout te onderscheiden gevoel en uiterlijk: de elastische vloerbedekking Modular ONE van Parador is een echte allrounder.



"Wij zijn er trots op dat de Duitse raad voor vormgeving ons in de eerste plaats voor deze prijs heeft genomineerd en deze nu ook aan ons heeft toegewezen", aldus Birgit Kunth, hoofd marketing en communicatie bij Parador. "Een van de uitstekende producteigenschappen van Modular ONE is het extreem authentieke oppervlakgevoel. De vloer voelt aan als echt hout en ziet er door zijn extreem matte uiterlijk ook zo uit. Daarom zijn we zo blij dat net dit aspect nu ook door de German Design Award wordt bekroond", aldus Birgit Kunth.

Met zijn productinnovatie Modular ONE heeft Parador het afgelopen jaar een echte allrounder toegevoegd aan zijn assortiment elastische vloerbedekkingen. De vloer is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar dankzij zijn geschiktheid voor gebruik in vochtige ruimtes kan hij in elke ruimte worden gebruikt – zelfs in de badkamer. Bovendien is de allrounder dankzij zijn geïntegreerde akoestische tegenlaag en elastisch oppervlak bijzonder stil en warm voor de voeten. 

Sinds de oprichting in 1977 is Parador uitgegroeid tot een toonaangevend merk voor hoogwaardig vloer- en wandontwerp. Deze  worden vervaardigd in het Duitse hoofdkantoor in Coesfeld en op de Oostenrijkse productiesite Güssing. Als traditioneel houtverwerkend bedrijf zet Parador zich in voor een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen en stelt het ecologische normen op het gebied van materialen, productie, verpakking en logistiek. Sinds 2011 is Parador partner van de stichting 'Plant-for-the-planet', die zich wereldwijd inzet voor herbebossing en klimaatrechtvaardigheid. 

Meer informatie:
Parador
www.paradorfloors.be

Publicatiedatum: