Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Einde aan uitstalling producten, woonbeleving staat centraal

TMC Wonen opent vernieuwde Brabantse winkel zonder feestelijke activiteiten

Volgende week woensdag (25 maart) zou de feestelijke heropening plaatsvinden van de TMC Wonen vestiging in Bergen op Zoom. Het Brabantse filiaal, dat gelegen is aan de Van Konijnenburgweg, heeft een complete metamorfose ondergaan en voldoet hiermee aan de huidige winkeltrends waar beleving van de klant centraal staat. Ondanks dat de feestelijke opening met ruim 200 genodigden niet doorgaat vanwege het coronavirus, opent de winkel op donderdag 26 maart wel haar deuren voor het grote publiek. 

Familie Witte van TCM Wonen heeft weer flink geïnvesteerd in haar vestiging in Brabant. Vier maanden van renovatie en verbouwen zijn achter de rug. ''Het pand is compleet vernieuwd en aangepast naar de winkelbeleving anno 2020'', vertelt Robert van der Hart, Logistiek Manager bij TMC Wonen. ''De winkel biedt een totaalbeeld wonen, waarbij zintuigen geprikkeld worden en beleving voorop staat.''

Volgens Robert is de vernieuwde winkel helemaal gericht op woonbeleving en dus ruimer opgezet. ''Waar voorheen producten uitgestald werden, staan in deze winkel vooral de woonideeën centraal. De hele winkel is gebouwd rondom twee tekenstudio’s waar onze eigen stylisten de plannen visualiseren in 3D tekeningen. In het midden van de vestiging is een keuken gesitueerd. Daar omheen kunnen klanten met hun moodboards en ideeën rustig kijken welke stijl en producten het beste bij hun passen.”

Ook bezit de woonwinkel een mini theater waar op een digibord de vakmanschappen van TMC Wonen gevisualiseerd en uitgelegd worden. ''Klanten krijgen met filmpjes van bijvoorbeeld het gordijnenatelier of het egaliseren van een vloer een kijkje achter de schermen bij hun aankoop. 

In de winkel is een meubelstoffeerderij gevestigd, die gerund wordt door werknemers afkomstig uit Syrië. “Deze vakmannen renoveren verschillende meubels en erfstukken op ambachtelijke wijze.”

De andere filialen die het familiebedrijf heeft in Goes en Kruiningen bieden ook deze beleving. ''Beleving, inspiratie, de nieuwste woonideeën, materialen voelen en prikkelen van de zintuigen staat echt centraal in al onze winkels. Dat is niet online te ervaren. Het is tevens onze kracht om die ervaring zo goed mogelijk neer te zetten. En dat hebben we mijns inziens gedaan.''

Ondanks dat er geen feestelijke opening is, gaan de deuren wel open. Zaterdag 28 maart vinden er live demo's plaats van parket en pvc leggen en stofferen. ''Ook wij volgen de ontwikkelingen van het coronavirus op de voet. Aan de hand daarvan beslissen we of er later nog een feestelijke gelegenheid komt'', besluit Robert.

Meer informatie:
TMC Wonen
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
info@tmcwonen.nl
www.tmcwonen.nl