Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rolf Benz komt met ruimtebesparende banken

De nieuwe bank Freistil 137 realiseert volgens Rolf Benz alle wensen in een verscheidenheid aan functies en vormen zonder veel ruimte in te nemen. Hij heeft bijna net zoveel wendingen als een Netflix serie. Het is altijd leuker wanneer een bank aan de gewenste behoeften voldoet in plaats van dat er aanpassingen gedaan moeten worden aan de bank, stelt Rolf Benz.

Voor een moment van ontspannen, gebruik het dan als een daybed met veel ruimte. Kantel de achterkant tijdens het televisie kijken. Een heerlijk comfortabel bed staat klaar met deze bank voor logees.


De bank kan in verschillende modellen gebracht worden.

Last but not least wordt Freistil 137 gewoon een bank voor het rechtop zitten. Sterke magneten zorgen ervoor dat de verschillende delen stevig tegen elkaar blijven staan en weer even eenvoudig los van elkaar kunnen worden gemaakt.



“Over het algemeen worden esthetische compromissen gesloten ten gunste van functie", zegt Schneider. "Freistil 137 ziet er daarentegen altijd fantastisch uit - en is zowel zeer casual als intuïtief te bedienen. Alle drie de functies zijn gelijk in vorm en esthetiek", aldus Florian Kallus en Sebastian Schneider.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com

Publicatiedatum: