Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Badkamerleverancier neemt concurrent over

Eigenaar en CEO van Dansani, Carsten Friis, neemt de Zweedse concurrent INR over. Deze overname maakt het bedrijf de grootste leverancier van badkamermeubels en douchewanden in Scandinavië.

Dansani is sterk op de Deense markt, INR op de Zweedse, terwijl beide bedrijven ook goed vertegenwoordigd zijn in Noorwegen en Finland. De gecombineerde omzet in de Scandinavische landen zal na de overname meer dan 67 miljoen euro bedragen.



INR en Dansani presenteren een sterke productmix. Terwijl INR een leider is in op maat gemaakte doucheoplossingen, is Dansani toonaangevend in de categorie badkamermeubels. Op de korte termijn is het doel zich te concentreren op bestaande activiteiten waar beide bedrijven bekend om staan in Scandinavië, terwijl de samenwerking wordt versterkt. In de toekomst is de ambitie om verder uit te breiden naar Centraal-Europa.  

“INR is een perfecte match voor Dansani en de twee bedrijven vullen elkaar goed aan, zowel met hun assortiment en marktposities als met hun bedrijfscultuur. Na de aankoop zal Dansani een belangrijke speler zijn in onze productcategorieën en primaire markten. Als een eenheid zal Dansani en INR de nodige kracht hebben om de verkoop in onze huidige markten te versterken en uit te breiden naar nieuwe. Ik ben zeer verheugd dat deze aankoop succesvol is geweest”, aldus de CEO, Carsten Friis.  

Meer informatie:
Dansani
www.dansani.nl

Publicatiedatum: