Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Er gloort weer een sprankje hoop aan de horizon!

Apeldoorner Jan-Wout Hulstein: "Ons Chinese team is het enige dat 100% compleet is"

Er gloort weer een sprankje hoop aan de horizon! Uit China druppelen de eerste goede berichten binnen. Terwijl in Nederland, BelgiĆ« en veel andere Europese landen miljoenen werknemers thuis zitten (te werken), heeft directeur Jan-Wout Hulstein van Asiades hoopgevende berichten. Niet alleen vanwege het feit dat er in de Chinese stad Wuhan afgelopen woensdag voor het eerst sinds de uitbraak in december geen nieuwe besmettingen zijn geconstateerd. 

Jan-Wout Hulstein van Asiades (tweede van links) was donderdagochtend in overleg met zijn IT-team in Surabaya.

De Apeldoorner reist de hele wereld over en zit thans in IndonesiĆ« voor House of Sakk/Rey7 en Asiades. "Voor House of Sakk/Rey7 wat van mijn dochter Nikki is, help ik op de achtergrond mee omdat er een order in productie is voor een behoorlijk horecaproject dat weg moet. Daarnaast ben ik volop met de nieuwe collectie bezig geweest die Nikki had ingezet." 

Online beleving
"Asiades heeft een customer service en IT team in Surabaya, daar ben ik vandaag (woensdag, red.) aangekomen en donderdag brainstormen we hoe we de beleving online nog beter kunnen maken. We hebben een nieuwe digitaal creatieve dame aangenomen. Zij gaat hiermee volop aan de slag om klanten op de hoogte te houden van alle mooie nieuwe items in onze collectie. We zijn weliswaar in dit voorjaar niet op beurzen actief, maar blijven dus wel online goed aanwezig. Onze hele online beleving moet gewoon super zijn. Deze is nu al redelijk goed, maar in tijden als het coronavirus is het nog belangrijker dat deze optimaal draait."

Verschepingen
Jan-Wout vertelt verder dat veel klanten wereldwijd hun verschepingen op hold zetten. "Dat is niet ideaal, aangezien we in China al redelijk door het coronavirus zijn. Ook onze grote klanten als Inditex (o.a. Zara Home) kunnen geen goederen ontvangen in hun magazijn. Dat is natuurlijk bizar!"

Woensdag stak Jan-Wout ook de handen uit de mouwen.

"Wij zijn dus volop aan het werk, weliswaar zonder reizen zoals voor de meesten van ons; degene die thuis wil werken doet dat. Maar iedereen die zich fit voelt is welkom op ons kantoor. Op dit moment is ons team in China het enige dat 100% compleet is! Dus niet het Nederlandse. De omgekeerde wereld toch?"

In Nederland heeft Asiades de komende huisshow gecanceld. Voor mei en juni staan de Holland Showdays gepland, te weten van 4 - 15 mei en van 8 - 19 juni. In Shanghai toont Asiades van 8 - 12 september de nieuwste collecties.

Meer informatie:
Asiades HK
20F / Drukkerij 
6 Duddell Street Central 
Hongkong 
info@asiades.com
www.asiades.com

Arocca 
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
info@arocca.com
www.arocca.com