Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Claire Warren: van Chanel naar interieurmerk

Toen voormalig mode-PR Claire Warren ging verhuizen naar haar nieuwe woning liep ze tegen verschillende problemen aan. Waaronder het vinden van een (betaalbaar) karpet, zo laat ze weten. 


The Grey House heeft naast meubilair ook een groot aanbod van woonaccessoires. 

Tegen Asia One zegt Warren: "Ik wilde geen IKEA meer, maar de enige optie die over was gebleven was duur. Met kleine kinderen is het zonde om een duur karpet aan te schaffen."

Haar werk als mode-PR heeft haar goed gedaan, dit bleek wel bij het inrichten van haar huis. Ze heeft genoeg creativiteit en durf in zich om naar Indonesië te gaan voor een oplossing, dit heeft ze ook gedaan. Terugkerend van haar inspiratietrip kwam ze thuis met handen vol woonartikelen voor haar nieuwe huis.

Vanuit dat ene reisje naar Indonesië is haar bedrijf The Grey House geboren. Na een maand na start kwam van Charlotte Cain, oprichter van Boutique Fairs, de vraag om een ​​stand in te nemen op Boutique Fairs. Na een akkoord hierop was Warren de weg naar succes ingeslagen. In 2017 werkte Claire samen met interieurontwerper Marie Pauline Mongon en de twee zijn samen woonprojecten gaan aan pakken. 

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven