Met een handomdraai 3D ontwerpen maken

De pCon.planner is interieurdesign software waarmee in een handomdraai creaties in 2D of 3D worden gemaakt. Zo kan de klant direct zien welke inrichting toegepast kan worden.


Van tekening naar virtual reality.

De planner kan gebruikt worden voor zakelijke projecten. Denk hierbij aan het inrichten van kantoorruimtes, magazijnen of winkels. Maar ook voor particuliere gebouwen en startende designers de pCon.planner beschikt over alle mogelijkheden.

De software is sinds kort beschikbaar voor virtual reality, zo kan de klant door haar toekomstige interieur lopen. Een heuse verrijking van de klantervaring, eigen ontworpen tekeningen gaan hierdoor daar een heel ander niveau. Dit is mogelijk met de nieuwe plug-in, de VR-viewer, die de makers hebben ontworpen. Op die manier kan er gekeken worden hoe de geschetste situaties eruit komen te zien en welke samenstellingen er passend zijn. De software is voor iedereen gratis te downloaden.

Meer informatie:
Pcon.planner
www.pcon-planner.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.