Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan-Willem van der Meij van tuinmeubelbedrijf Jati & Kebon:

"Het zou juist nu voor onze klanten een drukke tijd moeten zijn in aanloop naar de zomer"

Het Belgische tuinmeubelbedrijf Jati & Kebon is in verband met de uitbraak van het coronavirus gesloten. Er is iemand aanwezig binnen het bedrijf voor het beantwoorden van de telefoon, verder werkt al het personeel thuis.
"Sinds vorige week is BelgiĆ« in een lockdown, maar we zien ook internationaal dat steeds meer klanten in Europa hun winkels moeten sluiten", vertelt Jan- Willem van der Meij. 

Garden Consulting & Investment produceert hoogwaardig tuinmeubilair onder eigen private label, en onder de merknaam Jati & Kebon. Dit is de Indonesisch betekenis van teak en tuin, een verwijzing naar de roots van de firma. De tuinmeubelen in teak en rope komen o.a. uit IndonesiĆ« en sinds 2010 maakt het bedrijf met hun geavanceerde productie-eenheid in China ook een collectie outdoormeubelen in aluminium. 

"We hebben als bedrijf tot nu toe nog geen directe schade geleden, veel van onze productie uit China en Indonesiƫ waren al geproduceerd en onderweg. We hebben allemaal met het virus te maken en dat is nadelig voor de hele business."

Het is verder afwachten hoe alles zal verlopen. Het zou juist nu voor ons en onze klanten een drukke tijd moeten zijn in aanloop naar de zomer. We zijn een historisch bedrijf, bestaan meer dan 25 jaar, maar we verwachten dat het op de korte en middellange termijn wel effect gaat hebben op ons bedrijf. We houden er zeker rekening mee dat het geen al te best seizoen zal zijn. We moeten het gewoon afwachten en het ondergaan."

Meer informatie:
Garden Consulting & Investment
Emiel Clauslaan 57b
9800 Deinze 
info@jati-kebon.com
www.jati-kebon.com