"We sluiten alle 29 toonzalen, zetten de totale productie stop en leveren geen enkele keuken"

Om de gezondheid van medewerkers en klanten te garanderen, heeft Dovy Keukens woensdag verschillende maatregelen genomen. Zo zijn alle 29 Dovy-toonzalen gesloten, wordt er niets meer geleverd (geen nieuwe keukens en ook geen werkbladen) en de keukens die geleverd werden, zullen – in samenspraak met de klanten en in de mate van het mogelijke – zover mogelijk gebruiksklaar gemaakt worden, zo laat de directie weten.

Dovy Keukens zal alle klanten individueel en telefonisch contacteren met de boodschap dat de productie wordt stilgelegd. "Van zodra de productie wordt opgestart, zal iedereen terug gecontacteerd worden voor een nieuwe plaatsingsdatum."

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Dovy in al zijn toonzalen de wedstrijd Win uw Keuken. Een groots evenement dat dit jaar op 31 maart zou plaatsvinden: in elke Dovy-toonzaal is er 1 keuken te winnen. "Gezien de maatregelen door het Coronavirus, zullen wij de trekking op dinsdag 31 maart 2020 annuleren en de deelnameperiode van deze wedstrijd verlengen. Maar uitgesteld is niet verloren: we communiceren naar iedereen van zodra we zicht hebben op de datum waarop de trekking zal doorgaan.
We danken iedereen voor het begrip voor deze uitzonderlijke maatregelen en wensen u en uw familie een goede gezondheid. Zorg goed voor elkaar!", aldus Donald, Mario en Christ.

Meer informatie:
Dovy Keukens
www.dovykeukens.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven