Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fabrikant werkt samen met Ellen Degeneres

Fabrikant van luxe koffers en stoffering EJ Victor werkt samen met het merk ED Ellen DeGeneres voor een nieuwe collectie die dit voorjaar wordt gelanceerd.

De oorspronkelijke, door EJ Victor gemaakte Ellen-collectie bestaat uit ongeveer 20 stoffen en houten meubelen, waaronder een modulaire bank, drie zitbanken, vier fauteuils, cocktail- en bijzettafels, een étagère, drinktafel en console.

"We hebben al de producten", zegt John Jokinen, CEO van EJ Victor aan Furnituretoday. Die vertelt dat er in de herfst een grotere lancering gepland staat. “Het wordt een capsulecollectie voor een grotere introductie in het najaar, maar er komen nog veel meer meubelstukken bij. We zijn er erg enthousiast over."


'Ontwerpen die de geschiedenis eren maar toch zeer comfortabel zijn'.

Hij zei dat het bedrijf ongeveer een jaar met het ED-team aan de collectie heeft gewerkt en beschreef het als ongedwongen, traditioneel van aard, met een mix van natuurlijke materialen, waaronder teruggewonnen hout.

"We hebben in deze periode met haar ontwerpteam samengewerkt bij de ontwikkeling ervan", zei Jokinen. "Ze heeft het product gezien - we hebben wat meubelstukken naar Californië gestuurd, ze was er erg blij mee. Het zit heel erg in Ellen, esthetiek vanuit designperspectief."

“Ellens liefde voor de natuur, het naadloze gevoel om binnen- en buitenruimtes te combineren met het gebruik van natuurlijke elementen allemaal met de mogelijkheid om haar stijl en visie te verspreiden in een ongedwongen maar elegante collectie. Ontwerpen die de geschiedenis eren maar toch zeer comfortabel en uitnodigend zijn", voegde Jokinen eraan toe. "Ze is de ambassadeur van die beweging."

DeGeneres zei dat ze enthousiast was om samen te werken met EJ Victor voor de nieuwe meubellijn. "Als ik elke dag in jullie huiskamers kom, moet ik jullie in ieder geval iets kunnen aanbieden om op te zitten."

Jokinen zei tevens dat DeGeneres' enorme aanwezigheid op sociale media een groot pluspunt voor de lijn zal zijn. "Dit wordt enorm voor ons", zei hij. "Het is ook echt goed geprijsd, lager dan de prijzen die normaal gesproken voor een collectie met een licentie worden gerekend, wat gunstig zal zijn voor retailers."

Ellen DeGeneres had eerder een gelicentieerde meubellijn bij Thomasville waar een einde aan kwam toen Authentic Brands Group het merk eind 2018 kocht.

Meer informatie:
EJ Victor
www.ejvictor.com

Publicatiedatum: