Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Handig voor groeiend aantal Netflix kijkers

Castelijn Meubelindustrie heeft net nú de ideale tv-kast uitgewerkt

Zoals vorige week al werd gemeld, gaat de productie van meubelbedrijf Castelijn uit Roelofarendsveen vooralsnog gewoon door. Omdat veel mensen verplicht thuis moeten blijven, wordt er volgens diverse media ook meer Netflix gekeken. “En laat de Nederlandse meubelproducent net nú de Tapa lowboards ook als ideale tv-kast hebben uitgewerkt!', vertelt Marieke Castelijn.

Deze tv-kast, model Tapa, is ontworpen door Marieke Castelijn en verkrijgbaar in de lengtes 150, 200 en 250 cm. De top loopt in verstek steeds door in de bovenste frontstrook. Tapa is zowel als hangende kast als op ranke pootsledes te bestellen. Mede aangevuld met een draaibare tv-paal, speakerklep en ventilatie-uitsparingen wordt dit lowboard de perfecte tv-kast.



Verkrijgbaar in 23 lak kleuren, 7 houtkleuren en 31 kleuren speakerdoek is er vást wel eentje samen te stellen die passend is in jouw interieur. ''Uw Castelijn-dealer kan u er alles over vertellen en beschikt ook over alle kleurstalen’'.

Meer informatie:
Castelijn Meubelindustrie
info@castelijn.nl
www.castelijn.nl