Kranenspecialist behoort tot Trends Gazellen

Het economisch weekblad Trends bekroont jaarlijks de snelst groeiende bedrijven van Vlaanderen, de Trends Gazellen. Op basis van de absolute en procentuele groei in omzet, personeel en cashflow stelt het jaarlijks een economische hitlijst van groeibedrijven op.

Het Vlaamse bedrijf Aqualex neemt de achtste plaats in op de lijst Trends Gazellen 2020 van het weekblad.


De keukenkraan met wel vijf verschillende soorten water. 

Aqualex verdeelt systemen die leidingwater filteren, ongewenste smaken en geuren elimineren en zo voor plat of bruisend water uit de kraan zorgen. Het bedrijf is gespecialiseerd in leidingwaterkoelers en multifunctionele designkranen met gefilterd plat, bruisend en kokend water. Het zet daarmee in op hoogwaardig en ecologisch verantwoord gebruiksgemak.

Het idee is simpel: leidingwater zonder vreemde smaakjes of geurtjes, uit een kraan die perfect past in je interieur, want ze is beschikbaar in verschillende stijlen. En de systemen zijn ook goed voor je gezondheid, want je drinkt meer water als je het altijd ter beschikking hebt. Alexanders vrouw Niki, die intussen ook bij Aqualex werkt, vertelt enthousiast: “Eens je zo’n kraan in huis hebt, kan en wil je ze niet meer missen. Toen we onlangs op reis waren, viel het ons nog maar eens op hoeveel flessen je eigenlijk in je koelkast hebt liggen - én weggooit.”

Meer informatie:
Aqualex
www.aqualex.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven