Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CEO van beddengigant gaat met pensioen

Stephen Ward heeft zijn pensionering aangekondigd na 13 jaar CEO van beddengigant Hypnos te zijn geweest. Door de herschikking zal James Keen, de vijfde generatie van de familie, hem opvolgen. Ondertussen is John Woolley in een nieuwe positie gestapt als managing director. Hij zal toezicht houden op de strategische en dagelijkse ontwikkeling van zowel Hypnos als Hypnos Contract Beds. Naast dat het bedrijf een nieuwe CEO krijgen is de beddenfabrikant druk bezig met investeren in de toekomst.



John zegt tegen Furniturenews: “Dit is een ongelooflijk opwindende tijd voor beide kanten van ons bedrijf terwijl we blijven investeren in innovatieve nieuwe duurzame ontwerpen en onze duurzame geloofsbrieven en acties versterken. Dit omvat onze eerste Origins-collectie in de branche, gemaakt in samenwerking met Red Tractor."

“Natuurlijk maken bredere omstandigheden in de Britse economie en onze internationale markten het een moeilijke omgeving om in te handelen, maar met onze langetermijnvisie en passie om onze erfenis als pioniers in duurzame slaapoplossingen voort te zetten, bevinden we ons in geweldige vorm als bedrijf om alle marktuitdagingen aan te pakken.”

Meer informatie:
Hypnos
www.hypnosbedden.nl

Publicatiedatum: