Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ondanks situatie hebben bedrijven uit 64 landen zich aangemeld

Voorbereidingen voor spoga + gafa in volle gang

Hoewel nog zes maanden verwijderd, zijn de voorbereidingen voor de spoga + gafa in september in volle gang. De grootste tuinbeurs ter wereld noteerde begin maart positieve registratiecijfers, zo stelt het laatste persbericht van Koelnmesse. In een jaar-op-jaar vergelijking heeft de beurs exposanten op een goed niveau van vorig jaar bevestigd. Ondanks de heersende wereldwijde situatie hebben bedrijven uit 64 landen zich al geregistreerd, hetgeen neerkomt op een stijging van 8%.

De spoga + gafa 2020 vindt plaats van 6 t/m 8 september en presenteert op 230.000 vierkante meter lifestyle trends van de groensector. De focus van de exposanten en het beursconcept ligt dit jaar op het leidende thema "Duurzame Tuinen".

Het hoofdthema van dit jaar loopt door alle segmenten van spoga + gafa. In aanloop naar en op het evenement presenteert de vakbeurs samen met de exposanten duurzame producten en ideeën met toegevoegde waarde voor de behoeften van de groene sector. Samen vragen de beursdeelnemers zich af hoe duurzaam de tuin moet zijn en de verwachtingen van marktpartijen samenvallen met die van hun klanten. De focus van de planning ligt op speciale lezingen en productshows, innovatieve benaderingen en onderwerpspecifieke rondleidingen door het gebied en de omgeving. 

De internationale registraties in de vier segmenten, tuinwonen, tuinbbq, tuinaanleg & -verzorging en tuin uniek, weerspiegelen wederom het brede aanbod van spoga + gafa. 

Met de huidige situatie altijd voor ogen, bereidt Koelnmesse zich voor op een succesvolle spoga + gafa die over zes maanden zal plaatsvinden, zo benadrukt het persbericht. Mocht dit vanwege het Corona-virus worden uitgesteld of geannuleerd, dan vergoedt Koelnmesse de reeds betaalde bezoekersbonnen. Exposanten die niet willen deelnemen aan de nieuwe datum, ontvangen de betalingen terug aan Koelnmesse. De partners van de beurs worden vroeg in de tweede helft van het jaar geïnformeerd over eventuele trends.   

www.spogagafa.com 

Publicatiedatum: