Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Badkamerspecialist gaat verder dan ‘No Limit’

De basis voor het succes ligt in de perfecte balans tussen de modernste productiemethodes en puur vakmanschap, dat al sinds de oprichting in 1939 centraal staat binnen Detremmerie. Ieder jaar opnieuw weet het bedrijf de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes, die te zien zijn in de inmiddels 424 showrooms in de Benelux en exposeren ze op verschillende beurzen. Koen Ducatteeuw, CEO Detremmerie is tevreden over lancering van de nieuwe producten op Batibouw 2020 en kijkt al uit naar VT Wonen & Designbeurs 2020.



Het ruime aanbod, gevoel voor trends en uitgebreide expertise werden al weerspiegeld in de ‘No Limit’-collectie die zij recent presenteerden. Nu tillen zij deze reeks, waar je met een keuze uit meer dan tweehonderdduizend artikelen een unieke badkamer kan samenstellen, naar een nog hoger niveau met een pak nieuwe aanvullingen: ‘No Limit Round’, ‘No Limit Deluxe’, ‘No Limit Mystery’ en enkele nieuwe kleuren voor de ‘No Limit’-meubelen. Ook deze keer brengt Imagicasa haar lezers graag op de hoogte van het indrukwekkende, nieuwe aanbod van Detremmerie en de extra virtuele snufjes die zij in petto hebben.

No Limit Round
Zoals de naam al suggereert, benadrukt dit segment de ronde en organische meubels die momenteel erg in trend zijn en dat ongetwijfeld nog een tijdje blijven. De D-vormige wastafels en onderbouwkasten wijken af van het hoekige en maken alles zachter. Deze stijlvolle ontwerpen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen uit acht mat gelakte kleuren van zwart tot wit en van cappuccino tot grijs, groen en rose.

No Limit Deluxe
Met deze toepassingen toont Detremmerie zijn kennis op meubelgebied. De mat gelakte kasten zijn in verstek afgewerkt en stralen elegantie en vakmanschap uit. Ook hier is er weer keuze uit de acht kleuren. Alles wordt tot in de details afgewerkt voor een verfijnde, luxueuze look.


No Limit Mystery collectie.

No Limit Mystery
Ook laten zij haar klanten verrassen door het ‘Mystery’-aanbod. De ingewerkte marmeren wastafels in combinatie met strakkere meubels geven het geheel een mysterieuze toets. In de kasten schitteren marmersoorten als Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India en Portoro Negro. Telkens met een uniek resultaat!
Voor het geval de keuze uit al dat moois van de ‘No Limit’-reeks nog niet moeilijk genoeg was, zijn de meubelen nu ook verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: Cafe Noir, Greige Oak, Vintage Oak en Wallnut.

Virtual Reality
Met dit aspect neemt Detremmerie badkamerontwerp echt naar the next level. Met alle hierboven besproken nieuwigheden kan er via een configurator online de badkamer worden samengesteld. Zo wordt er een goed beeld gecreëerd van de toekomstige badkamer. Maar ze gaan nog verder. Samen met de badkamerspecialist duiken we namelijk ook de virtual reality in. In samenwerking met Visoft en Saninet kan de klant virtueel in zijn badkamer rondlopen nadat hij deze heeft samengesteld.

Meer informatie:
Detremmerie
www.detremmerie.be

Publicatiedatum: