Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukenapparatuur geïnspireerd op jaren '50

Rit-Tig heeft een nieuwe Foodie lijn gelanceerd met elektrische keukenapparatuur die beschikt over een functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp. De lijn bestaat uit een broodrooster, elektrische waterkoker, handmixer, koffiemolen en smoothiemaker.



De bedenkers van dit karakteristieke ontwerp is het vermaarde Deens-Canadese design Duco van Unit10.

De op de jaren '50 geïnspireerde apparaten hebben afgeronde vormen en matte oppervlakken voor comfortabele grip en een harmonische uitstraling die fantastisch staat in de keuken. Deze producten zijn simpelweg te mooi om na gebruik op te bergen. Subtiele kenmerken, zoals een geïntegreerde opbergruimte voor het snoer van de handmixer, het heldere glas van de koffiemolen en de mogelijkheid om de smoothie direct mee te nemen in de mengbeker van de blender, zijn voorbeelden van de eigenschappen van de FOODIE producten, waarin functionaliteit centraal staat.

De FOODIE lijn is standaard uitgevoerd in een zwarte en witte versie en is als limited edition leverbaar in zachte pastelkleuren voor een speelser en informeler ontwerp. Alle varianten zijn verkrijgbaar vanaf mei 2020.

Meer informatie:
Rit-Tig
www.rig-tig.com

Publicatiedatum: