Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgisch meubelbedrijf laat Indonesische invloeden toe in nieuwe collectie

De nieuwe kasten uit de Teak Grooves collectie van Ethnicraft bewijzen dat de laatste trends en een tijdloos design prima te combineren zijn. Na de offwhite en minimalistische Scandinavische stijl van de voorbije jaren, komt er met Grooves weer warmte en beweging in de woonkamer. Donkere teak met door Indonesische ambachtslieden bewerkte lijnen verlenen deze meubels een aangenaam karakter dat enkel beter wordt met de jaren.



Een meubel met een verhaal
Achter elke lijn op de Grooves-kast schuilt het verhaal van een Indonesische ambachtsman. Lijn na lijn tovert hij de houten deuren om tot een uniek kunstwerk. Zo genieten ook wij mee van zijn traditionele kunst. Enkele kleine maar charmante imperfecties bij dat proces zorgen voor een uitstraling die interieurs tot leven wekt.

Drie formaten, oneindige mogelijkheden
De Grooves-collectie bestaat uit drie formaten die ieder interieur weten te bekoren. Wie van subtiele opbergruimtes houdt, wint ruimte met de lange smalle TV-console. De dressoir en kast mogen dan iets groter zijn, de fijne metalen afwerking maakt van de kasten een stijlvol meubel in je interieur.

Het zit ook van binnen
Schoonheid zit niet alleen aan de buitenkant, en dat bewijst de Grooves-collectie. De binnenzijde van elk meubel is met oog voor detail vervaardigd. Zo zijn de meubels niet alleen van buiten prettig om te zien, maar ook een plezier om open te doen.

Meer informatie:
Ethnicraft
www.ethnicraft.com

Publicatiedatum: