Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oude iconen leven voort in de Toní-collectie

Oude iconen blijven altijd een bron van inspiratie. Op verzoek van Fatboy, is de Nederlandse ontwerper Erick Stehmann aan de slag gegaan met de klassieke bistrostoel en heeft er een nieuwe twist aan gegeven. Door het ontwerp te moderniseren, ontstond de Kleurrijke Toní-collectie. De collectie is niet alleen bestand tegen roest, maar ook UV- en weerbestendig. Deze collectie is vertrouwd en innovatief tegelijkertijd.

Toní stoel, met en zonder armleuningen
De stoel heeft een laagdrempelig ontwerp en is vervaardigd uit één stuk aluminium. De stoel is niet alleen een stijlvolle blikvanger, maar ook gemakkelijk te verplaatsen door het lichte gewicht. Er kunnen vier Toní-stoelen op elkaar worden gestapeld en daarmee kunnen ze gemakkelijk worden opgeborgen.

Toní Bistreau
Het ronde tafelblad heeft een diameter van 80 centimeter en past dus gemakkelijk op elk balkon of terras. De poten zijn verstelbaar en dat zorgt ervoor dat de tafel altijd waterpas staat op een oneffen ondergrond. Het gat in het midden kan voor twee doeleinden worden gebruikt, namelijk als parasolhouder en als kaarsenstandaard

Toní Tablo
Toní Tablo is bij uitstek geschikt voor een diner in de buitenlucht. De tafel heeft een lengte van 2,2 meter en biedt plaats aan acht personen. Het gat in het midden kan overdag worden gebruikt als parasolhouder en in de avond kan er een 3-armige Toní kaarsenstandaard in worden geplaatst voor extra sfeer.

Toní stoelkussen
De Toní stoelen kunnen worden verfraaid met het Toní stoelkussen. Deze passen perfect op de zitting van de stoelen en zorgen voor extra zitcomfort. Het kussen is eenvoudig te bevestigen met de koordjes, waarmee kan worden voorkomen dat het kussen gaat schuiven.

Toní kaarsenstandaard
De stijlvolle Toní kaarsenstandaard zorgt voor extra sfeer  en gezelligheid tijdens het diner. De standaard kan eenvoudig worden gemonteerd op de Toní Tablo of Toní Bistreau. De standaard is stevig en stabiel waardoor de kaarsen niet gaan wiebelen.

Place-we-met
De Toní collectie kan ook worden verfraaid met een placemat. Deze is gemaakt van siliconen, waardoor het niet kan schuiven, hittebestendig is en kan worden gewassen in de vaatwasser.

Meer informatie over de collectie en de afbeeldingen van de diverse modellen:
Fatboy
www.fatboy.com 

Publicatiedatum: