Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Inspiratie halen we uit kunst, fotografie, kleuren en materialen"

AAI made with love wil uitgroeien tot een steady merk met diverse verkoopkanalen

Interieurmerk AAI made with love is ontstaan uit een passie voor het brengen van een unieke persoonlijkheid in het interieur. Reizen door Zuidoost-Azië gecombineerd met een voorliefde voor vintage, rauwe, natuurlijke, authentieke materialen en productietechnieken onderscheiden de producten sinds haar start.

"AAI is zes jaar geleden opgestart door Annemarie Mulder-Vlaming", vertelt Sandra Verbaas. "We ontmoetten elkaar ongeveer een half jaar na de start van het merk, ik was toen werkzaam als film producer en hadden direct een leuke klik. We hadden veel gesprekken over AAI en naast de liefde voor interieur merkten we dat we elkaar op een aantal vlakken goed konden aanvullen. Zodoende zijn we het avontuur samen aangegaan."


Sandra Verbaas in de showroom van AAI.

Waar Annemarie de creatieve van de twee is, is Sandra degene die zorgt dat alles reilt en zeilt. "We reizen vaak samen naar India om leveranciers te bezoeken en stoffen uit te zoeken. Annemarie is recht voor z'n raap en weet wanneer ze allerlei stoffen bij elkaar ziet welke collectie zij daaruit gaat maken en wat de trends zijn die gaan komen. Ik ben wat voorzichtiger en wil de stoffen eerst voelen en ervaren, maar juist daardoor vullen we elkaar goed aan."

Goede werkomstandigheden
Duurzaamheid is geïntegreerd in elke mogelijke stap van het productieproces, van de omstandigheden op de werkvloer tot de materiaalkeuze en het productieproces. Alle AAI made with love-producten zijn gemaakt van natuurlijke, gerecyclede en vintage materialen. "Zo hebben we bijvoorbeeld een vaste lijn van recycled canvas. Stoere producten die zijn gemaakt van doeken die in India gebruikt worden die over vrachtwagens zijn gespannen. We vinden het heel belangrijk om te zien hoe de werkomstandigheden bij onze leveranciers zijn en dat er geen kinderarbeid plaatsvindt."

Sinds december heeft het interieurmerk een showroom in Tica, waar klanten exclusief producten uit de Boutique collection kunnen bestellen in de showroom op de eerste verdieping. Op de begane grond is de cash & carry met de AAI made with love- en treasure collection. 



Coronavirus
"Het is een bizarre tijd en spannende tijd. Het Corona virus raakt ons allemaal en omdat niemand weet hoe lang het gaat duren zullen we vooral samen moeten werken om hier redelijk doorheen te komen." 

Doel
"Ons doel voor de komende jaren is om te groeien, we hebben al een mooi merk neergezet. De basis is er zeker, maar hopen uit te groeien tot een steady merk met diverse verkoopkanalen. Met onze producten zorgen we dat er karakter in je huis komt, we kijken niet te veel naar trends, dan ben je niet meer uniek.
Wij verkopen dingen die tijdloos en duurzaam zijn. Onze inspiratie halen we onder andere uit kunst en fotografie, kleuren en dingen die onze aandacht trekken, dat kan van alles zijn. We onderscheiden ons door het gebruik van natuurlijke, recyclede en vintage materialen met een bijzondere bewerking, patronen en kleuren. Wij maken vooral wat wij zelf mooi vinden, misschien een beetje eigenwijs. Onze collecties worden met liefde bedacht en geproduceerd… made with love."

Meer informatie:
AAI made with love
Randweg 155
1422 ND Uithoorn
sales@aaimadewithlove.com 
www.aaimadewithlove.com