Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanwege pandemie

Uitreiking certificaat uitgesteld

PSO Nederland heeft aan Koninklijke Ahrend het PSO 30+ certificaat toegekend; de hoogst haalbare certificering op het gebied van sociaal ondernemen.

De geplande officiële uitreiking van het certificaat op woensdag 11 maart door John Berends, commissaris van de Koning in Gelderland, is uitgesteld op basis van de actuele ontwikkelingen rond de verspreiding van het Corona-virus in Nederland. "Onze onderneming volgt de berichtgeving van het RIVM en de GGD op de voet. We doen er alles aan om de gezondheid en veiligheid van u en van onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen en risico’s te vermijden. Daarom hebben wij onze verantwoordelijkheid genomen en de bijeenkomst uitgesteld naar 22 juni. De uitreiking vindt plaats bij Presikhaaf Schoolmeubelen in Arnhem", vertelt een woordvoerder van Ahrend. 

Koninklijke Ahrend is de eerste grote industriële organisatie die dit certificaat behaalt en is daarmee uniek in de branche voor projectinrichting. De PSO meet in welke mate organisaties werkgelegenheid bieden aan kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Dit betekent dat meer dan 30% van het totale personeelsbestand van dochterondernemingen Ahrend Nederland, Gispen Nederland, en Presikhaaf Schoolmeubelen bestaat uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Aan hen wordt gepast werk en begeleiding geboden.

Meer informatie:
Ahrend
www.ahrend.com 

Publicatiedatum: