Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rolf Benz 908: een flexibele Duitse dressboy

Speelse luchtigheid, grafische uitstraling en functionaliteit. Dat zijn de kenmerken van de nieuwe dressboy Rolf Benz 908. Deze verbindt schoonheid met functionaliteit. Design: Kaschkasch. En niet geheel onbelangrijk: Made in Germany.


Ook zonder kleding blijft de dressboy een esthetisch object.

“Deze flexibele dressboy is geïnspireerd op de schetsen van Pablo Picasso” verklaren Florian Kallus en Sebastian Schneider van Designstudio kaschkasch uit Keulen. "Met dit ontwerp willen wij een kunstzinnige vibe in het interieur brengen. Een simpele stalen buis wordt een product met eindeloze mogelijkheden”

Rolf Benz 908 is een houder voor plaids, kleding of tassen. Als hij niet wordt gebruikt, is het een mooi esthetisch object. Hij staat op een stevige sokkel en kan in verschillende ruimtes in huis worden ingezet.

Rolf Benz 908 bestaat uit een stalen frame dat met een poedercoating is uitgevoerd in kleuren zwart, Umbragrijs of Maronne metallic.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com 

Publicatiedatum: