Mobalpa keukens en badkamers lopen blauw aan

Verkoelend, rustgevend en geruststellend zijn slechts enkele van de eigenschappen die worden toegeschreven aan de kleur blauw. Middernachtblauw, tussen indigo en azuurblauw in, is de trendkleur van 2020. Bij het Belgische bedrijf Mobalpa heeft deze kleur al zijn intrede gedaan als accentkleur in de keuken en past perfect bij elke stijl. Mobalpa heeft bovendien nog vele andere nieuwigheden, te beginnen met de nieuwe schuiflade Allure.Open ruimtes kleuren blauw
Deze karaktervolle kleur fleurt niet langer enkel de slaap- of badkamer op, maar vindt zijn weg steeds vaker naar de openplan leefruimtes. Mobalpa stelt verschillende keuken- en badkamersferen voor om de consument kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die het merk biedt. Zo vindt iedereen de keuken of badkamer die best bij hem past.

Schuifladen met een unieke uitstraling
Allure, de nieuwe schuifladen van Mobalpa bieden een strak en verfijnd design met grafische lijnen en is volledig mee met de huidige stijltrends. De Allure-laden brengen karakter en elegantie in de keuken en laten bovendien toe de keuken volledig te personaliseren.

De hedendaagse consument verandert en Mobalpa evolueert samen met hem. Door eigentijdse elegantie, eigenheid, maatwerk te combineren vindt de klant steeds waarnaar hij op zoek is. Ook het Allure-gamma vindt zijn oorsprong in de wens van het merk om zijn klanten aanbod op maat verschaffen. De nieuwe schuifladen met vijf afwerkingsmogelijkheden voor de zijpanelen, namelijk metaal, massief eiken- of walnoothout en helder of gerookt glas, zijn een ware designrevolutie. Door het laadvermogen van de schuif te verdubbelen tot 70 kg biedt Mobalpa de meest resistente schuifelementen op de markt aan.

Naast deze nieuwe lades zijn er ook de nieuwe scheidingssystemen voor het organiseren van bestek, keukengerei en accessoires. Deze verwijder- en verplaatsbare schuifregelaars zijn perfect aanpasbaar aan de inhoud van de schuif. Praktisch en comfortabel zonder compromis.Allure zorgt ervoor dat de keuken op een volledig nieuwe manier ontworpen kan worden. Hoge ladefronten met onderaan het geleidesysteem en volledig uitschuifbare binnenlades, elke opstelling is stijlvol en handig in gebruik. De hoge ladefronten gegeven een minimalistische uitstraling aan het meubel. Om het geheel stijlvol af te werken worden de lades voorzien van een matte afwerking die bovendien beter bestand is tegen krassen en uitgerust met het nieuwe Mobalpa-logo. Bijkomend maken ook de ondiepe lades hun opwachting in de keuken. Hierdoor wordt het mogelijk om aan beide zijden van het keukeneiland lades te integreren in de opstelling.De modulaire lade-uitrusting voor het organiseren van de Allure-lade is dankzij de halve maanvorm makkelijk vast te houden. De standaard cellen zijn aanvulbaar met specifieke houten of keramische elementen.

Het Woodtrend-gamma bestaat uit een lade-uitrusting uit massief eikenhout met modulaire wanden in gelakt metaal of massief eiken kratjes in verschillende formaten geven net dat tikkeltje extra elegantie aan de keuken. 

Meer informatie:
Mopalpa
www.mobalpa.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven