Knelpunt in de keuken, waar de vloer centraal stond

Drachtense Keukenboer wint rechtszaak tijdens tv-programma Rijdende rechter

In het tv-programma De Rijdende Rechter worden twee partijen gefilmd, de eiser en de verweerder die een conflict hebben en daar zelf samen niet uitkomen. De conflicten in het programma gaan vaak over hoog opgelopen burenruzies, overlast door bomen, schuttingen en schuurtjes op de erfgrens, familievetes of conflicten over het recht van overpad. Nadat mr. Reid de locatie bezocht heeft en met beide partijen gesproken heeft, doet hij een bindende uitspraak. 

Gisteren, woensdag 11 maart, is een nieuwe keuken onderwerp van discussie, waar eigenlijk de vloer centraal stond. Keukenboer Jan Tabak uit Drachten heeft een nieuwe keuken geleverd aan de familie Zwart. Die is vooral ontevreden over de vloer. Ze willen dat er een nieuwe komt, maar van Jans kant gebeurt er niets. Mr. John Reid komt tussenbeide.


Links presentatrice Jetske van den Elsen met Mr. Reid. Foto: KRO-NCRV.
 
De familie is tevreden met het grootste gedeelte, maar de laatste onderdelen ontbreken nog. Jan weet van niets en wacht in de tussentijd op het geld dat de familie hem schuldig is. 5000 euro krijgt hij nog van zijn klanten, voor de keuken en voor de vloer die hij erbij heeft geleverd. Die laatste is volgens de familie nu net het grootste knelpunt in de discussie. Ze ergeren zich elke dag weer aan de hobbels en bobbels die erin zitten. Jan krijgt pas zijn geld als hij de vloer verwijdert en opnieuw legt. Maar van zijn kant gebeurt er helemaal niks, dus is het mr. John Reid die nu voor bemiddelaar moet spelen. Krijgt hij de ruzie gesust?

Bekijk hier de aflevering


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven