Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Livit: breng sfeer in de badkamer

Livit is de modulaire badkamermeubelcollectie van Riho. De collectie bestaat uit wastafels, kasten en open frames. Door het ‘module principe’ is de collectie gemakkelijk uit te breiden door aan- of bij te bouwen. Uiteenlopende decors kunnen zeer verschillende sferen oproepen of benadrukken in de badkamer. Van industrieel tot luxueus, van jong en dynamisch tot rust of klassiek gezellig. Daarbij is Livit makkelijk te combineren met niet merk gebonden trendy accessoires en kranen.

Nieuw in 2020
Dit jaar is de collectie uitgebreid met nieuwe wastafels en –kommen, nieuwe modules, vier nieuwe aansprekende kleuren en witte accessoires. Een nieuwe wastafel is bijvoorbeeld de Stone Top in alle afmetingen en configuraties. Deze wastafel combineert de praktische eigenschappen van kunststof met de look en textuur van leisteen. Nieuw zijn ook de kunststof Slate waskommen in zwart en wit. Mooie blikvangers in de badkamer. Aan de binnenkant glad, aan de buitenkant speels afgewerkt. Een nieuwe spiegel dit jaar is de ‘Shield’. Deze moderne spiegel is verkrijgbaar in een rechthoekig formaat met afgeronde hoeken of in een ronde variant. Shield maakt gebruik van indirecte verlichting rondom de spiegel. Dit geeft niet alleen een chique effect, maar is ook functioneel.

Nieuwkomer Tiny Wash
Een nieuwkomer binnen de Livit collectie van 2020 is de Tiny Wash. Een compact design meubel dat de toiletruimte of kleine badkamer af maakt. Mooi om te zien, maar vooral ook praktisch wanneer het wordt gecombineerd met een Livit Tiny Box, een klein kastje waarin bijvoorbeeld een handdoek kan worden gelegd.

De badkamer van uw dromen
Met Livit zet Riho een collectie badmeubels in de markt die op de toekomst is voorbereid en ruimte geeft om aan te sluiten op trends in de sanitair branche. Ook combineert Livit goed met de baden, douchewanden en douchevloeren uit het Riho assortiment. Livit biedt altijd een persoonlijke touch, omdat de basis modulair is en er eindeloos gecombineerd kan worden. Met Livit wil Riho een bijdrage leveren aan haar ambitie klanten de badkamer van hun dromen te laten creëren.

Meer informatie:
RIHO International B.V.
Hermesstraat 10
5047 TS Tilburg
info@riho.com
www.riho.com

Publicatiedatum: