Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Bedieningsplaten in nieuwe, populaire metallic kleuren kunnen voor het juiste detail zorgen'

Bij het inrichten van een badkamer gaat het steeds vaker om de nuances. Naast de meubels, het sanitair en de tegels maken de kleine details de stijl van de badkamer echt af. Met de trend richting individueel maatwerk worden er ook steeds grotere eisen aan de producten gesteld. Niet alleen qua functionaliteit maar ook qua design en materialen. Vaak gaat het hierbij om nuances, die perfect op elkaar afgestemd moeten zijn. Bedieningsplaten in nieuwe, populaire metallic kleuren kunnen hierbij voor het juiste detail zorgen.



Voor de populaire Sigma50 en de onlangs geïntroduceerde Sigma21 kan vanaf 1 april worden gekozen uit diverse nieuwe, hoogwaardige materialen. De verschillende bedieningsplaten en toetsen kunnen veelzijdig met elkaar worden gecombineerd. Het zoeken naar de juiste look voor de perfecte badkamer wordt zo een ware ontdekkingsreis.

De juiste kleurstelling
Met de in de lengterichting gewelfde toetsen van de Sigma50 en de karakteristieke ringen van de Sigma21, heeft de bedieningsplaat een unieke uitstraling gekregen. Naast het bestaande kleuraanbod van de toetsen kan er nu ook worden gekozen uit de nieuwe metallic kleuren roodgoud, messing en zwartchroom. Stuk voor stuk kleuren die perfect in verschillende badkamerdesigns passen. Alle drie de kleuren hebben een easy-to-clean afwerking ter bescherming van de blootgestelde oppervlakken.

Natuurlijk tot industrieel
Het aanbod nieuwe materialen voor de plaat is verder uitgebreid met de varianten beton, leisteen en notenhout. De uitvoering in betonlook is niet alleen aantrekkelijk voor een trendy loft of mensen die houden van een 'shabby chic' badkamerstijl. Deze lichtgrijze tint past ook perfect bij een groot aantal wandafwerkingen en tegelsoorten. Hetzelfde geldt voor de natuurlijke materialen 'Mustang leisteen' en  Amerikaans noten, die met hun unieke dessin (geen bedieningsplaat is hetzelfde) zorgen voor een ruige of juiste warme uitstraling.

Verder uit te breiden
De Geberit Sigma50 en Sigma21 bedieningsplaten kunnen bovendien worden uitgebreid met de Geberit DuoFresh module voor geurafzuiging. Deze staat garant voor frisse lucht en heeft een oriëntatieverlichting voor nachtelijk toiletbezoek en een houder voor toiletblokjes.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl 

Publicatiedatum: