Aso familie zet woonwinkel op zijn kop

Het zal je maar gebeuren als eigenaar of medewerker van een woonwinkel. Dat een stel aso's je zaak bezoekt en daar een hoop stampij maakt. Het overkwam woonwinkel Hora Barneveld. Maar na afloop kon iedereen er smakelijk om lachen. Want het bleek een verborgen camera-opname te zijn voor een lollig programma van SBS6.

Presentatrice Wendy van Dijk heeft verkoper Timo van Veldhuizen van luxe woonwinkel Hora Barneveld tot wanhoop gedreven. Ze deed dat als moeder Sharon van het fictieve aso-gezin Scheurweg, samen met vader Toon, zoon Elvis en dochters Beyoncé en Amy. Dat meldt de Barneveldse Krant.

Het geruchtmakende bezoek van de familie, opgenomen door verborgen camera's, was afgelopen vrijdagavond te zien tijdens de eerste aflevering van het nieuwe tv-programma 'Wie het laatst lacht...'. 

Het heeft Hora Barneveld geen windeieren gelegd. Directeur Bruinekreeft vertelt aan de redactie van de Barneveldse Krant dat het nieuwe klanten heeft opgeleverd. "Zaterdag hadden we dankzij deze uitzending al drie stellen over de vloer. Zoals het er nu naar uitziet, houden we er al tenminste één mooie order aan over. We hebben altijd een hoop lol hier, daarom hebben we ook positief gereageerd toen Talpa TV belde of we mee wilden doen. En onze salesmedewerker Timo heeft het geweldig gedaan, haha.''

Lees hier het complete artikel.

Onderstaand de betreffende tv-uitzending:

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven