Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nuura verspreidt licht en vreugde'

Licht is essentieel voor ons welzijn en daarom wil verlichtingsmerk Nuura een beetje licht en vreugde verspreiden met een tijdloos ontwerp en nieuwe lanceringen. De bekroonde Miira-collectie, ontworpen door Sofie Refer, is uitgebreid met een nieuwe kleur: Brass. De toevoeging bestaat uit twee individuele hanglampen, Miira 1 en Miira 1 Large, evenals de populaire Miira 4-kroonluchter.


 
De messing kleur past bij het sierlijke ontwerp van de Miira-collectie. De kleur reflecteert het licht zacht en zorgt ervoor dat de delicate rondingen duidelijk en helder opvallen. Het effect wordt bereikt dankzij een speciaal geanodiseerd oppervlak dat een duurzame gouden messing kleur produceert. Het mondgeblazen opaalwit glas en het reflecterende mondgeblazen optisch glas passen bij het nieuwe messing oppervlak en produceren een klassiek Scandinavisch uiterlijk.

"Ik richtte me op het creëren van een collectie waarin verschillende variëteiten naast elkaar in dezelfde ruimte konden bestaan, waardoor balans en rust werd gecreëerd zonder te dominant te zijn. Tegelijkertijd heeft elk van de individuele ontwerpen zijn karakter en werkt het goed op zichzelf", zegt Sofie Refer over de Miira-collectie.
 
De Miira-collectie bestaat uit een reeks lampen met een eenvoudig en tijdloos ontwerp dat Scandinavische elegantie en functionaliteit combineert. De lampen vullen elkaar aan en creëren en verspreiden elk hun unieke sfeer. De collectie draait om de klassieke kroonluchter, die hier opnieuw wordt geïnterpreteerd voor hang-, vloer- en tafellampen. Het is vervaardigd in de hoogste kwaliteit en kan worden gebruikt in particuliere woningen of grotere en meer exclusieve ruimtes. 

Meer informatie:
Nuura
www.nuura.com 

Publicatiedatum: