Sculpturale sofa, bloemige kroonluchter en fluwelen stoelen

Meubelmerk lanceert opvallende ontwerpen

Meubelmerk Kenneth Cobonpue spreekt een originele en tegelijkertijd transversale taal, met een eigen herkenbare stijl, en presenteert de nieuw binnen- en buitenmeubels van 2020: eclectische en poëtische projecten, met organische lijnen, tegelijkertijd licht en sterk. Het resultaat van een meesterlijk vakmanschap toegepast op oude materialen, maar met een innovatieve geest en een eigentijds ontwerp. 

Isla Sofa
Deze sculpturale bank is geïnspireerd op zijn naamgenoot en legt organische vormen vast in een eigentijdse stijl. Het frame is gemaakt van rotan in koperen afwerking en stelt land voor, waar het omringende lichaam van water wordt gesymboliseerd door de zittingen. Met de golvende vorm van de rugleuningen en de brede stoelen is Isla luxe en comfort in één en perfect voor zowel binnen als buiten. 

Lily Mobiele kroonluchter (binnen)
De Lily mobiele kroonluchter is geïnspireerd op waterlelies. Hun natuurlijke beweging terwijl ze op het water drijven, wordt in de lucht nagebootst als hangende luifels die dansen in de wind. Ervaar lelies vanuit een nieuw perspectief: van het observeren van de bloem op vijvers en meren tot het kijken naar de bloem in de hoogte.

Sage Sofa (binnen)
De pluche fluwelen stof zit sierlijk over het frame van de Sage-bank als een blad dat rustig op de aarde rust. Geïnspireerd door Duimelijntje en haar verhaal, verheft Sage comfort tot een gedenkwaardige ervaring, waardoor de realiteit veel magischer wordt.

Dragon Easy Armchair (binnen)
Deze stoel heeft sterke lijnen en geometrische vormen waarmee het de aandacht trekt. De naar draken vernoemde fauteuil, die de vurige geest van dit mythische wezen vastlegt, is er in de gewaagde kleuren zwart en rood. De solide, gedempte basis contrasteert het open weefsel van het frame en creëert een moderne troon voor de avontuurlijke mens.

Meer informatie:
Clara Buoncristiani
info@clarabuoncristiani.it
www.clarabuoncristiani.it  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.