Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Handelaar importeert dagelijks honderden huiden uit Noord-Italië

"Bevoorradingslijnen van Stolz zijn veilig''

Lederhandel Stolz is in West-Europa een toonaangevende handelaar in meubelleder en importeert dagelijks enkele honderden runderhuiden uit Noord-Italië.

De productie van leder is in grote mate geconcentreerd rond de Noord-Italiaanse stad Arzignano. Deze stad ligt in de regio Veneto, maar gelukkig genoeg niet in de provincies die sinds zondag 8 maart in zogenaamde quarantaine zijn geplaatst.

Toen zondag het bericht kwam dat grote delen van Noord-Italië in quarantaine werden geplaatst ontstond er wel even paniek bij de firma Stolz en bij hun internationaal cliënteel. 'Zouden onze goederen nog het land uitgeraken? Wordt er überhaupt nog iets geproduceerd in Noord-Italië?'.

Een korte telefoonronde vanmorgen kon echter de gemoederen bedaren: 
Ten eerste: de stad Arzignano waar de producenten van Stolz zich bevinden valt zeer duidelijk buiten de rode zone. In deze provincie werden tot hiertoe weinig of geen besmettingen vastgesteld. Dit wil dan ook zeggen dat productiebedrijven – mits de nodige voorzorgen – mogen verder produceren. Het sociale leven is er nagenoeg tot nul herleid. Scholen zijn gesloten en het publieke leven ligt volledig stil.

Professionele contacten (bedrijfsbezoeken, vergaderingen ….) worden zoveel mogelijk beperkt. Ook intern in de firma’s worden diverse maatregelen genomen: zo worden de ploegen zo klein mogelijk gemaakt; er wordt niet samen gegeten, vergaderd … maar machines blijven uiteraard verder draaien. Bovendien is lederproductie een hoog technologisch proces waar niet al te veel mensen bij betrokken zijn.

Transport: van onze transportpartners kregen wij al het bericht dat het nationale en internationale vervoer van goederen, niet onder deze beperkingen valt. Chauffeurs dienen mondkapjes te dragen bij contacten met andere personen en moeten  beschermende handschoenen dragen.

Bij de firma Stolz werden sinds het uitbreken van het virus alle internationale reizen afgelast.

Meer informatie:
Stolz
sales@stolz.be 
www.stolz.be 

Publicatiedatum: