Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wij geloven in herhaling en herkenning zowel online als offline"

Headlam biedt winkeliers voor eigen promotie zowel digitale als huis aan huis folder aan

Ieder jaar kunnen klanten van Headlam gebruik maken van de huis aan huis folder service en de digitale folder service. "Wij vinden dat een combinatie van beide een krachtige uiting is om uw winkel mee te kunnen promoten", meldt de groothandel in raamdecoratie en vloerbedekkingen.

"Huis aan huis ondersteund door de digitale folder via uw website of social media. Daarnaast bieden wij ook een kant en klare advertentie die u in het plaatselijke dagblad kunt laten plaatsen. Zo maakt de consument via diverse media kanalen kennis met uw winkel. Wij geloven in herhaling en herkenning zowel online als offline, op deze wijze komt de consument zowel online als offline de folder tegen", schrijft Headlam in een nieuwsbrief aan betrokken winkeliers. 

Headlam maakt voor haar klanten een zo compleet mogelijke folder waarin sfeerbeelden, inspirerende teksten en eventuele aantrekkelijke acties voor de consument worden vermeld. Het logo en de gegevens van de winkelier worden hierop vermeld en Headlam zorgt dat deze in de door de winkelier gekozen regio's in de brievenbus valt. Dit zal zijn in de eerste week mei, maar en andere week is ook bespreekbaar. 

Voor de komende voorjaarseditie staat het huis centraal. "Het huis staat symbool voor u als woninginrichter, met het brede assortiment om een huis mee in te kunnen richten. Ook voor ons als groothandel staat het huis symbool voor de brede collectie die door ons aan u leverbaar is. Met een telefoontje is bij ons zowel alles voor de vloer als voor het raam te bestellen, inclusief benodigd gereedschap/confectie of verwerkingsmateriaal." 

Meer informatie: 
Headlam
Bettinkhorst 4
7207 BP Zutphen
+31 (0)575-581822
sales@headlam.nl
www.headlam.nl

Publicatiedatum: