Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wederom belangrijke vakbeurzen verzet

Het wereldwijde coronavirus dringt steeds meer Europa binnen. Zo ook in Nederland. Door het besmettingsgevaar dat toeneemt wanneer meer mensen bij elkaar zijn, worden steeds meer beurzen afgelast.

Jeroen van Oostveen, Director MaterialDistrict, meldde afgelopen zaterdag 7 maart: ''Vandaag heb ik een van de moeilijkste beslissingen moeten nemen in mijn leven als ondernemer. Maar met de steun van een fantastisch team van collega's en een zeer betrokken en begripvolle club van exposanten en eventpartners voelt het als de enige juiste beslissing om nu te nemen: MaterialDistrict Rotterdam is verplaatst naar 23-25 juni 2020, eveneens in Rotterdam Ahoy. Iedereen bedankt voor de support, ik kijk er naar uit om samen met collega's, exposanten en eventpartners een onvergetelijke editie van MDR neer te zetten.''

Vorige week meldde de organisatie van de beurs Proposte dat de beurs verzet wordt naar 23 tot en met 25 september. De nieuwe data vervangen de oorspronkelijke data van 27 tot en met 29 april. 

President Piercarlo Viganò heeft de beslissing als volgt uitgelegd: "We zijn begonnen met de gemeenschappelijke intentie om de datum van april te bevestigen om een teken van positiviteit en continuïteit te geven aan de wereldwijde markt. De situatie heeft zich elke dag verder ontwikkeld, zowel intern als internationaal. De sterke vermindering van het luchtverkeer en de annuleringen van vluchten naar Italië die door sommige regeringen en luchtvaartmaatschappijen werden besteld, hebben ons tot een gedwongen keuze gebracht.

Daarom hebben we besloten om het evenement uit te stellen om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om onze beurs in alle rust te bezoeken en zijn of haar activiteiten voort te zetten. Het is een beslissing die we hebben genomen om redenen van overmacht, maar het is zeker de beste oplossing voor de 2020-editie van Proposte in dit moeilijke jaar."

De keuze van de Raad van Bestuur van Proposte zal het dus mogelijk maken om continuïteit te geven aan ons internationale evenement gewijd aan de inrichting van stoffen en gordijnen en om de exposanten in staat te stellen hun collecties te presenteren aan het traditionele publiek van Proposte, dat bestaat uit een rijk aantal professionele en gekwalificeerde operatoren.

Publicatiedatum: