Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Designtegels alleen voor de Nederlandse markt'

Tegelfabrikant Mosa heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht ontworpen voor de Nederlandse markt. De collectie bestaat uit designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Binnen het concept staat keuzegemak centraal. Zo zijn er voor de badkamer  tegelcombinaties voor wand en vloer beschikbaar, samengesteld door de ontwerpers van Mosa.

 
Dankzij een samenwerkingsverband met Douglas & Jones zijn de tegels van Motto by Mosa verkrijgbaar in diverse showrooms in Nederland. De showrooms zijn ingericht met interactieve Point of Sale opstellingen waar consumenten de nieuwe tegels kunnen bekijken en bestellen. Geïnteresseerden kunnen ook thuis aan de slag met digitale configurators, om hun eigen vloeren en badkamer vorm te geven.

Koninklijke Mosa ontwerpt, ontwikkelt en produceert keramische tegels in Maastricht sinds 1883. Het bedrijf richtte haar pijlers de laatste jaren succesvol op de internationale architectuurmarkt; circa zes miljoen vierkante meter Mosa-tegels vinden jaarlijks hun weg naar 50 landen op vier continenten. Hoewel de vraag naar keramische tegels vanuit architecten en designers groeit, raakten Mosa’s ontwerpers enthousiast om wederom voor de Nederlandse consumentenmarkt aan de slag te gaan. "We vonden inspiratie in de eigenschappen van hout, zand en beton en ontwikkelden op basis daarvan een compleet nieuwe collectie", aldus Aukje Fleur Janssen, ontwerper bij Mosa.

Meer informatie:
Mosa
www.mosa.com

Publicatiedatum: