Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens art design beurs

New Citizen Design toont ontwerpen uit nieuwe samenwerking in Brussel

Van 5 tot en met 8 maart toont New Citizen Design de ontwerpen uit hun samenwerking met designer Pierre-Emmanuel Vandeputte in Brussel tijdens de toonaangevende art design beurs Collectible.

"We tonen tijdens de beurs onder andere de Belvedere ladderstoelen, deze geven gebruikers een andere blik op een ruimte, of zorgen voor een creatieve mindset in een overleg op hoogte", vertelt een woordvoerder. "Paradosso Let it Go, nodigt gebruikers uit om even weg te gaan van de dagelijkse productie achter een bureau."

New Citizen Design heeft een portfolio van design interieurproducten die de gebruikers een andere blik of perspectief geven: vanuit de hoogte, schommelend of rustgevend leunend, stimuleren de designs de verbeelding en het onderlinge contact.
"Ze geven mensen in kantoren of hospitality interieurs een prettige en andere mindset en dragen bij aan plezierige werk- en verblijfruimtes. Aan de ambachtelijke en esthetische waarde is bovendien veel aandacht besteed door de ontwerpers met wie New Citizen Design samenwerkt. Belvedere is onderdeel van een het CHANGE-YOUR-PERSPECTIVE pakket, waarvan ook Swing Chair, Paradosso ‘Let it Go’ en Oasis Vase onderdeel uitmaken. Ontwerpen, die aansluiten op wat de new citizen belangrijk vindt."

New Citizen Design (Antonia Wormer & Jan Willem de Laive) gebruikt de new citizen als hun leidend ontwerp principe voor design production en design thinking en ruimtelijk ontwerp. Hun activiteiten omvatten drie disciplines: productontwikkeling, interieur ontwerp en een new citizen building. Wormer spreekt regelmatig over de multiple mega-shifts waarmee we worden geconfronteerd en de positieve impact van de new citizen.

De Collectible Design fair vindt plaats van 5 t/m 8 maart in Vanderborght Building in Brussel.

Meer informatie:
New Citizen Design
Museumpark 25
3062 EA Rotterdam
www.newcitizendesign.nl

Publicatiedatum: