Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Geïnspireerd door de bloemstillevens van Hollandse Meesters"

Dit is de eerste porseleinen collectie van Essenza

Geïnspireerd door de bloemen stillevens van de Hollandse Meesters en luxe porseleinen objecten uit het Verre Oosten, introduceert Essenza dit voorjaar haar allereerste porseleincollectie. De eerste twee series heten Gallery en Sculpture.



Gallery
"Deze collectie heet niet voor niets Gallery: het is alsof je naar een waar kunstwerk zit te kijken", aldus Essenza. "Niet alleen komt het servies in twee kleuren met een chique glans, het is gedecoreerd met bloemen in paars, oranje, wit en geel. De gouden oortjes zijn met de hand geschilderd."

Sculpture
Met de Sculpture porseleincollectie wordt de dinertafel volgens Essenza een stijlfeestje. Voorzien van elegante kleuren en een chique glans, maar het is vooral de vorm die opvalt. De moderne vlakverdeling geeft het servies een subtiele bloemvorm. Het porselein is van hoge kwaliteit en wordt met de hand gemaakt, waardoor elk item uniek is.



Masterpiece
"De Masterpiece collectie is met recht een meesterwerk te noemen. Niet alleen de vormen spreken tot de verbeelding, ook de goudkleurige bloemen springen in het oog. Deze serie is verkrijgbaar vanaf zomer '20."

Meer informatie
Essenza Home
info@essenzahome.nl 
www.essenzahome.nl

Publicatiedatum: