Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bora introduceert nieuwe productlijn

Bora, fabrikant van innovatieve kookafzuigingen, introduceert een nieuwe productlijn: de nieuwe Bora X Pure vult de Bora Purefamilie van compacte toestellen aan. Visueel maakt het systeem indruk met een instroomsproeier en een verschillend gekleurd bedieningspaneel. Daarnaast beschikt het over enkele extra functies die koken nog eenvoudiger maken.


De instroomsproeier heeft een opvallend design.

De Bora X Pure gaat discreet en elegant op in elke keukenarchitectuur. De instroomsproeier heeft een opvallend design en zit ietwat verzonken in het midden van de kookplaat. Door hem te draaien, creëert u verschillende looks. Dankzij het kantelmechanisme kan de instroomsproeier makkelijk worden verwijderd en zonder vastklikken opnieuw worden teruggeplaatst.

De kookafzuiging, kookvelden en functies worden compact geregeld via een centraal bedieningsveld. De bediening is snel en makkelijk te begrijpen. Het bedieningspaneel licht witblauw op en maakt gebruik van licht/donker-contrasten. In standbymodus is de bediening nagenoeg volledig onzichtbaar. Alleen de aan/uit-knop is zichtbaar en wordt van onderuit verlicht.

Bora X Pure werkt uiterst stil, ook op hoge vermogensniveaus. Dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Kookdampen en -geurtjes worden geneutraliseerd door een uiterst effectieve actieve-koolfilter. Het filter kan makkelijk en snel langs boven via de instroomopening worden vervangen. Alle onderdelen die met de kookdampen in contact komen, kunnen via de goed toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd en mogen gewoon in de vaatwasser. Door de geringe inbouwhoogte van minder dan 200 mm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor kookpotten en ander keukengerei.

Meer informatie:
BORA
www.bora.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven