Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Table du Sud breidt uit met nieuwe tak van sport

Het in Brabant gevestigde meubelbedrijf Table du Sud heeft haar collectie verder uitgebreid met een hele nieuwe tak van sport: marmeren tafels. "Marmer is helemaal terug van weg geweest en nu kun je ook voor een marmeren eet- of salontafel op maat bij Table du Sud terecht", vertelt een woordvoerder van het bedrijf.
"We maken geen standaard maten, de klant kiest ze zelf."



Het marmer is beschikbaar in drie kleuren: Bianco Carrara, Nero Marquina en Greystone waarbij ook een bijpassend onderstel gekozen kan worden. Het marmer dat gebruikt wordt voor de tafels is 100% echt Italiaans marmer. “Bij Table du Sud houden we niet van nep-materialen. Het geaderde natuursteen zorgt voor rust en de nerven en het subtiele kleurverloop geven een chique uitstraling aan de tafels." 



De marmeren tafels zijn gemaakt van een nieuw type materiaal, maar passen qua kenmerken naar eigen zeggen bij de rest van het assortiment van het meubelbedrijf. 
Table du Sud is opgericht door de broers Evert en Teun Antonissen. "Eind 2014 maakten we in de garage van onze ouders een bartafeltje voor eigen gebruik. Binnen een mum van tijd verkochten we er vijf in een week via marktplaats." Door de positieve reacties kwam het besef om het geheel serieuzer te gaan aanpakken. Inmiddels bestaat Table du Sud (bijna) vijf jaar en blijft het groeien.

Meer informatie:
Table du Sud
De Koolakkers 12 
5591 RD Heeze
info@tabledusud.nl 
www.tabledusud.nl 

Publicatiedatum: