Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SKH Essen 2020 uitgesteld naar latere datum in het jaar

Directeur Oliver Kuhrt: "Gezondheid van onze beursdeelnemers heeft topprioriteit"

De SHK Essen van 10-13 maart 2020 zal worden uitgesteld tot in de nazomer en plaatsvinden van 1 tot 4 september 2020 in de Messe Essen. De nieuwe datum is vandaag vastgesteld door de Messe Essen samen met Fachverband SHK NRW, de conceptuele sponsor van de vakbeurs voor sanitair, verwarming, klimaat- en digitaal gebouwbeheer. De internationale gebeurtenissen, tegen de achtergrond van het coronavirus, brengen een aantal officiële eisen met zich mee die niet tegen een redelijke prijs door het beursbedrijf te realiseren zijn. Daarom heeft de Messe Essen op basis van een officieel besluit besloten om SHK ESSEN 2020 uit te stellen. De industrie steunt het uitstel.

 
"De gezondheid van onze beursdeelnemers is onze topprioriteit," verklaart Oliver P. Kuhrt, directeur van de Messe Essen. "Daarom hebben we nauw samengewerkt met de conceptuele sponsor en de samenwerkingspartners van SHK ESSEN en besloten de beurs uit te stellen tot begin september. Ik wil alle betrokkenen bedanken voor hun nauwe en vertrouwensvolle samenwerking in deze bijzondere situatie van overmacht."

Hans-Peter Sproten, algemeen directeur van de branchevereniging SHK NRW, voegde hieraan toe: "onder de huidige omstandigheden is een verschuiving van SHK ESSEN naar september 2020 het enige alternatief. We zijn zeer optimistisch dat de industrie deze nieuwe datum - ongeveer vier weken voor het begin van drukste periode – positief zal ontvangen."

Andreas Lücke, algemeen directeur van de federale vereniging van Heizungsindustrie BDH en voorzitter van de raad van advies van SHK ESSEN, deelt deze mening: "het uitstel van de beurs biedt de industrie in deze verwarrende situatie een betrouwbare planning en zet de koers uit voor een succesvolle SHK ESSEN in de late zomer."

"Vanuit een exposantenperspectief verwelkomen we de beslissing en steunen we het uitstel tot de nieuwe datum in september," aldus Thilo C. Pahl, voorzitter van het IndustrieForum Sanitär IFS en lid van de adviesraad van de SHK ESSEN.

Wolfgang Burchard, algemeen directeur VDMA Armaturen en lid van de adviesraad van SHK ESSEN, staat ook achter het uitstel van de beurs: "de huidige situatie vraagt van ons allemaal flexibiliteit - dit geldt niet in het minst ook voor de industrie. VDMA Armaturen juicht het dan ook van harte toe dat de Messe Essen, onmiddellijk na het bekend worden van het officiële decreet, een nieuwe datum heeft vastgesteld voor de SHK ESSEN."

Over SHK ESSEN
Om de twee jaar tonen tijdens SHK ESSEN meer dan 500 exposanten uit meer dan 15 landen innovaties en trends op het gebied van sanitair en sanitaire installaties, verwarmingstechniek, ventilatie- en airconditioningstechniek en digitaal facilitair beheer.

Bron:www.messe-essen.de