Italiaan ontwerpt pizza-ovens voor Clementi

De Italiaanse architect Giacomo Fava heeft twee pizzaovens geïntroduceerd, ontworpen voor Clementi, een toonaangevend bedrijf dat sinds 1975 in de productie van ovens en barbecues is gespecialiseerd. Fava heeft twee modellen gecreëerd die gedetailleerd zijn, ontworpen om functioneel, efficiënt en snel te zijn en passen bij Clementi's expertise met een elegante minimale esthetiek.


De twee varianten pizzaovens 

Meneghino is een houtoven die is ontworpen om hoge temperaturen te bereiken met weinig brandhout. Giacomo Fava heeft behalve dit apparaat ook een reeks modulaire accessoires en meubelelementen gecreëerd waarmee klanten hun eigen buitenkeuken met oneindige configuraties kunnen creëren. Het is aanpasbaar aan de meeste buitenomgevingen, en klanten hebben ook de mogelijkheid om planken in twee verschillende afwerkingen te kiezen: ‘canova-marmer’ of ‘staal’.

Meer informatie:
Clementi
www.ilredelfuoco.it

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.