Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brusselse stoffenbeurs wil gaan groeien

In juni wordt de tweede editie van de Brusselse beurs voor meubel- en gordijnstoffen en wandbekleding gehouden. De beursorganisatie van Decosit mikt op de komst van verschillende ontwerpers die hun dessins komen presenteren.



September 2019 werd de eerste editie van Decosit gehouden, het aantal Belgische exposanten werd toen beperkt. Voor de komende editie die op 9 en 10 juni 2020 in Brussel gehouden zal worden is dit al een stuk meer dan bij voorgaande editie.
Decosit werd en wordt georganiseerd door Fedustria, de Belgische federatie voor de textiel-, hout- en meubelindustrie en is een voortzetting van de beurs MoOD die in mei 2019 ten onder ging. 

De beursorganisatie zet de deur open voor studio's en designers die ontwerpen maken voor textiel en behang. Zo denkt Fedustria de beurs attractiever te maken voor nationale en internationale bezoekers.

Beurs met historie
De naam Decosit (een verwijzing naar decoratieve zitmeubelstoffen) bestaat al sinds 1979. Toen werd onder die naam een beurs gehouden als uithangbord van de Belgische textielindustrie. Daarna groeide de beurs uit tot een internationaal podium voor leveranciers van meubelstoffen en volgde verbreding met raam- en wandbekleding. In 2009 werd de beurs omgedoopt tot MoOD en de jaren daarna ging het langzaamaan bergafwaarts. 

Meer informatie:
www.decosit.brussels

Publicatiedatum: