Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Poppel Montage groeit door naar nieuwbouwpand in Eindhoven

Kevin van Poppel (41) is eigenaar van Poppel Montage uit Eindhoven, specialist in rolluiken, horren, veranda's en screens. Zijn bedrijf heeft zich de laatste drie jaar meer op deze branche gespecialiseerd en is uit zijn jasje gegroeid. Hierdoor gaat de zonweringsspecialist een nieuw pand bouwen in Veldhoven: Van Poppel Montage 2.0. 


3D beelden van het nieuwbouwpand.

Van Poppel Montage heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van rolluiken, veranda's, zonwering en horren. Kevin: ''Vanaf mijn 23e ben ik zelfstandig ondernemer. Dit heeft geleid tot hele mooie groei en kansen binnen deze branche. Doordat ik me de laatste jaren volledig heb gericht op rolluiken, zonwering, veranda's en horren, zijn hele mooie dealerschappen ontstaan. Denk hierbij aan Alulux, Somfy expert, Bubendorff en Velux.''

Kevin meldt met gepaste trots dat hij gaat uitbreiden en een nieuw pand gaat bouwen op een prachtige locatie in Veldhoven. Het is een droom die uitkomt. Hoe deze groei tot stand is gekomen? Bijna iedereen kent Van Poppel Montage in onze nieuwbouwwijk in Eindhoven. 80% van mijn klanten zitten daar. Het is een wisselwerking en mond tot mond reclame. We geven goede garantie, goede producten en een goede prijs-kwaliteit verhouding.''

De nieuwe locatie zal voorzien zijn van een showroom, werkplaats, kantoor en opslagruimte. ''Als alles meezit gaan we dit jaar nog verhuizen,'' besluit Kevin. De nieuwbouwplannen- en tekeningen liggen op dit moment bij de gemeente op goedgekeurd te worden.

Meer informatie:
Van Poppel Montage
+31 (0) 61 47 98 516
info@vanpoppelmontage.nl 
www.vanpoppelmontage.nl