Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Weverij/leverancier gordijn- en meubelstoffen presenteert collectie:

'Bijzondere bindingen van zachte garens geven de stof levendige gelaagdheid en dieptewerking'

Alles draait om het wezen en de veelzijdigheid van het weven. "We maken karaktervolle stoffen door verfijnde technieken. En door te profiteren van de nieuwe mogelijkheden van eigentijdse procedés. Elke stof heeft een eigen aanzien/signatuur/stemming. De textuur kan delicaat of grover zijn, maar altijd zacht en mooi van eenvoud. Soms is er de kalmte van harmonieuze neutrale tonen of de ingetogen speelsheid van herhalende structuren. Maar de collectie bevat ook dessins met expressieve strepen en kleurblokken." Dat meldt De PLoeg, weverij en leverancier van gordijn- en meubelstoffen  


 
"Structuur karakteriseert onze vijf nieuwe meubelstoffen. Bijzondere bindingen van de zachte garens maken de stof stevig en stijlvol en geven een levendige gelaagdheid en dieptewerking. De materialen zijn synthetisch of natuurlijk, elk met een eigen voordeel. Van grof tot fijn, van bouclé tot chenille zijn ze functioneel, robuust en esthetisch. De soepele stoffen zijn behaaglijk en nodigen uit om op te zitten. En natuurlijk houden ze hun kleur en sterkte. Made to last.
 

MONZA

Een hoogwaardige bouclé meubelstof met een wollige touché. Monza bestaat uit een combinatie van grotendeels natuurlijke materialen, waarin wol bepalend is voor de optiek. Door de rijke bouclé structuur komen de uitgesproken doch natuurlijke kleuren goed tot hun recht.
 

OREGON
Een meubelstof met een bijzondere, uitgesproken weefstructuur. De combinatie van het mélange garen en een meerkleurige ketting geven deze stof een rijke kleurstructuur. Hierdoor leent Oregon zich erg goed voor het combineren met andere materialen en kleuren. Oregon komt in een reeks van 10 kleurcombinaties. 

RENO
Een stevige meubelstof met een subtiel kleureffect. Geweven met een speciaal ontwikkeld melangegaren dat is opgebouwd uit een combi van verschillende garenkleuren. De weefstructuur en het contrast tussen ketting en inslag geven deze stof een driedimensionaal beeld. Reno komt in een brede reeks ingetogen en toepasbare kleuren.


OSINO
Een bijzonder zachte meubelstof met een subtiele glans. De bijzondere weefstructuur met een ingeweven chenille garen maakt de stof zacht en sterk tegelijk. Osino komt in een uitgebreide reeks aardse kleuren.
 

OLIVE
Een hoogwaardige Dobby geweven meubelstof in een stevige Trevira® CS kwaliteit. Olive dankt zijn naam aan zijn zachte ronde uiterlijk. De meerkleurige garens in combinatie met de weefstructuur geven deze meubelstof een driedimensionaal uiterlijk. 

Meer informatie:
De Ploeg
www.deploeg.com

Publicatiedatum: