Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Importeur en groothandel opent op 1 maart vernieuwde showroom in Noordwijkerhout

Op zondag 1 maart wordt een nieuw gedecoreerde showroom in Noordwijkerhout geopend. Belangstellenden zijn van harte welkom om de sfeervol ingerichte kamers, gedecoreerd op thema en kleur, te komen bekijken. De vernieuwde presentatieruimte is van Dutch Style, importeur en groothandel van home decor producten en accessoires. Alle producten staan er mooi geëtaleerd waardoor de bezoeker een goed beeld krijgt van de prachtige en vernieuwde Baroque Collectie van Dutch Style.



Tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde showroom ontvangen alle klanten, na het plaatsen van een bestelling, een leuke attentie: Een set Baroque wijnglazen met een heerlijke fles wijn!

Elke maandag Cash & Carry
Vanaf maandag 2 maart is de showroom van Dutch Style elke maandag geopend van 09.00 - 17.00 uur als Cash & Carry! Klanten kunnen dan shoppen, betalen en direct meenemen. Een groot deel van de getoonde collectie is op voorraad. Men kan ook exclusief een pre-order plaatsen op de nieuwe collecties, profiteren van leuke aanbiedingen en genieten van een hapje en een drankje.

De collectie
De Baroque Collectie laat zich het beste omschrijven als klassiek, met een passie voor traditie en met een geheel eigen karakter. Twee keer per jaar wordt de collectie naar eigen idee en ontwerp vernieuwd en uitgebreid. Door middel van het bezoeken van antiekmarkten en winkeltjes in binnen- en buitenland, worden zij geïnspireerd tot het creëren van nieuwe producten. Naast de Baroque stijl zal de collectie worden uitgebreid met Vintage en Brocante artikelen.

De showroom is te vinden op de Schulpweg 129e in Noordwijkerhout.

Meer informatie:
Dutch Style BV
Schulpweg 129e
2211 XM Noordwijkerhout
+31 20 705 96 33
www.dutchstyle.eu
info@dutchstyle.eu

Publicatiedatum: