Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Collectie composiet krijgt Caesarstone-kleuren

Composietfabrikant Caesarstone is al jarenlang actief als merk in design- en productontwikkeling. Met gepaste trots meldt Jetstone dat de collectie composiet wordt uitgebreid met drie nieuwe Caesarstone-kleuren. Het gaat om Black Tempal satin, Calacatta Nuvo gepolijst en Empira White gepolijst. De nieuwe kleuren zijn leverbaar in 12 en 20mm dik met maximale afmetingen van 3000 × 1390mm.

Sinds de oprichting in 1993, is Jetstone gestaag gegroeid tot een samenwerkingspartner voor werkbladen van graniet, composiet en keramiek. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland weet een steeds grotere groep van keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven het bedrijf te vinden. 


 
Nieuwe marmertinten
Materialen die de praktische eigenschappen van keramiek combineren met de uitstraling van marmer blijven volgens de fabrikant populair. De collectie keramiekmaterialen wordt daarom uitgebreid met drie van deze materialen: Calatorao satin, Marrone Classico satin en Mont Blanc satin.

Terrazzo look
"Terrazzo is bezig aan een revival. Niet alleen in vloeren en woonaccessoires, maar ook in werkbladen zien we steeds meer vraag naar materialen met een terrazzo-look", vertelt een woordvoerder van Caesarstone. "Gezien die toenemende vraag voegen we twee materialen met een mat geborstelde oppervlakte toe aan ons assortiment in composiet; de Risotto Black satin en de Terrazzo Grigio satin."



"In ons nieuwe prijsboek staat bij een aantal composietmaterialen vermeld dat deze in 20 mm dik op aanvraag leverbaar zijn in een grotere maatvoering. Het betreft de materialen Bianco Arabescato gepolijst, White Attica gepolijst, London Grey gepolijst, Raw Concrete satin, Oyster gepolijst en Piatra Grey gepolijst. Tot onze spijt moeten we aangeven dat die grotere maatvoering niet meer beschikbaar is.
In het prijsboek staat de Grigio Naturale satin vermeld als nieuwe kleur keramiek. Helaas blijkt dat onze leverancier deze kleur toch niet gaat introduceren op de Nederlandse markt. Deze kleur zal dus niet beschikbaar komen.

Meer informatie:
Jetstone 
info@jetstone.nl
www.jetstone.nl

Publicatiedatum: