Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Aan een COREtec vloer hadden we nooit gedacht, omdat we altijd tapijt hebben'

Voor een nieuwbouwwoning in Rijswijk kozen de bewoners voor COREtec Naturals Meadow vloeren. De vloer werd gekocht bij verkooppunt Woonmode uit Rijswijk. De bewoners zijn heel tevreden over de vloeren evenals over het goede advies en de goede support van Woonmode.

Hoe zijn jullie in contact gekomen met COREtec?
Wij kregen een nieuwe woning met vloerverwarming en hadden geen idee wat daar voor vloerbedekking op kon om toch optimaal van de verwarming te profiteren. Wij hadden nog nooit een houten vloer gehad. Wij hebben ons daarom laten adviseren door Woonmode in Rijswijk en kwamen uiteindelijk op COREtec Naturals Meadow uit. Voor ons was dit een vloer waar we voorheen nooit aan gedacht zouden hebben, omdat we altijd tapijt hadden gehad.

Is het een nieuwbouw of renovatie
Het was een compleet nieuw complex waar we in kwamen. We waren de eerste bewoners.

Hoe zijn jullie in contact gekomen met Woonmode
Ons vorige tapijt kwam ook bij Woonmode vandaan. De winkel is dichtbij en toen we deze nieuwe woning kregen, hebben we eigenlijk geen moment in twijfel gestaan en gelijk naar Woonmode toegegaan.

Waarom Woonmode?
Wij waren al klant bij Woonmode. Zowel privé als ook zakelijk. We hadden goede ervaringen met Woonmode. Er is genoeg kennis in huis om je te laten adviseren over je inrichting. Zo komt ook de zonwering en de gordijnen bij Woonmode vandaan en ook het behang. Zelfs de behanger kwam via Woonmode. Dus: alle items voor een inrichting onder één dak!

Waarom gekozen voor dit specifiek Naturals Meadow decor van COREtec
We hadden totaal geen ervaring met PVC vloeren. Dus we hebben ons laten adviseren door Woonmode. Verschillende opties van vloeren hebben we bekeken en uiteindelijk kwamen we uit op COREtec® Naturals Meadow omdat er een mooie structuur in de vloer zit wat er uit ziet als hout met wat knoesten er in.

Wat is de oppervlakte van de vloer?
Wij hebben in alle ruimtes in ons huis COREtec en dat is in totaal 95 m2.

Wat vinden jullie over het onderhoud van de vloer?
De vloer is makkelijk te onderhouden met stofzuiger, een droge wisser en af en toe met een natte wisser. Een vlekje van iets haal je makkelijk weg met een vochtig doekje.

Zouden jullie de COREtec vloer aanraden aan andere consumenten?
Wij zouden het zeker bij andere consumenten aanraden. Een ieder die hier komt, vindt de vloer prachtig en we hebben ook een paar keer de naam aan vrienden doorgegeven. En uiteindelijk zijn we zelf ook heel erg tevreden over iets waar we voorheen nooit aan gedacht zouden hebben.

Over COREtec
COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk. Pro core is extra beschermd tegen deuken en krassen. Sound Core maakt gebruik van de USFloors geluiddempende technologie. Coretec Stone is opgebouwd rond een harde minerale kern, wat zorgt voor extra stevigheid en de afwezigheid van schadelijke emissies.

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is eenvoudig dankzij het kilksysteem.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com 

Woonmode
www.woonmode.nl 

Publicatiedatum: