Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Trends & Trade Venlo is nieuwe exposant rijker

Pole to Pole breidt cash & carry activiteiten binnen Nederland verder uit

Pole to Pole gaat de cash & carry activiteiten binnen Nederland verder uitbreiden. "De positieve reacties in de afgelopen jaren over de showroom en cash & carry in Tica Aalsmeer hebben ertoe geleid dat wij een extra verkooppunt gaan openen in Trends & Trade te Venlo", vertelt George Poolman.
Pole to Pole is een groothandel en importeur van meubelen, verlichting en, zo zegt hij zelf: van unieke stukken.

George Poolman in de stand van Pole to Pole tijdens Maison&Objet.

"Onze uitgebreide stoelencollectie is geschikt voor de interieur- en hospitality branche", gaat George verder. "De stoelen zijn gemaakt van fluweel in warme hippe kleuren, vegan leer en echt leer, gepresenteerd aan trendy tafels."



Het familiebedrijf Pole to Pole, opgericht in 1989, heeft een grote passie voor reizen en het ontwikkelen van bijzondere items in samenwerking met etnische culturen. Dit maakt de collectie uniek. "Omdat alles persoonlijk wordt uitgezocht en we weten met wie en wat we te maken hebben en ervoor zorgen dat het op een eerlijke manier gebeurt", verklaar George. "Tijdens het reizen waarderen we de verschillende vaardigheden en vakmanschap over de hele wereld en combineren dit met ons brede assortiment stoelen."

"We maken onze collectie met de overvloed aan informatie die is verkregen tijdens het reizen over de hele wereld. Onze producten zijn ontworpen met de liefde voor recyclebare lokale materialen en handwerkvaardigheden en om dit te combineren met prachtige grondstoffen zoals schelpen en de hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor onze stoelen."

"Het accessoire assortiment wordt dit voorjaar verder uitgebreid. Handwerk van verschillende volkeren uit de Aziatische wereld voeren de boventoon. Kettingen van schelpen, ornamenten van riet, eyecatchers in messing en keramiek met dierlijke en tribale patronen vullen de meubelcollectie aan", zegt George tot besluit.

Pole to Pole is vanaf 3 maart in Trends & Trade te Venlo te vinden op locatie D2.01.

Meer informatie:
Pole to Pole
Weg en Bos 22
2661 DH Bergschenhoek
T: 010 220 2711
info@poletopole.nl
www.poletopole.nl