Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met een oppervlakte van 600 m² en ruim 40 badkameropstellingen:

X²O etaleert belangrijkste badkamertrends

"Badkamertrends worden steeds populairder. Terwijl vroeger de badkamer vooral een functioneel nut had, zien we dat de emotionele beleving van deze ruimte steeds meer aan belang wint. Naast kwaliteit en een zo voordelig mogelijke prijs schenkt X²O badkamers daarom ook voldoende aandacht aan innovatief design. Naar jaarlijkse traditie etaleert X²O op Batibouw 2020 de belangrijkste badkamertrends voor het komend jaar", vertelt een woordvoerder van het badkamermerk. "Met een oppervlakte van 600 m² en met meer dan 40 badkameropstellingen vormt X²O de grootste stand op Batibouw."



Inspiration House
Alsof de grootste stand op Batibouw nog niet voldoende inspiratie biedt, is X²O dit jaar ook exclusieve partner voor de invulling van de badkamers in het Inspiration House. In het huis zullen vier verschillende woningen, die ingedeeld worden door een binnenhuisarchitect, te zien zijn. Elke woning in een andere stijl.
Ontdek zwarte accenten, ronde spiegels en de luxe touch van solid surface. "X²O laat kennis maken met de laatste trends en dat zonder hierbij de aandacht voor kwaliteit te verliezen."

X²O is te vinden op Batibouw van 29 februari t/m 8 maart in hal 7, stand 401. 
 
Meer informatie: 
X²O badkamers
Legeweg 158
Oostkamp 8020
www.X²O.be 

Publicatiedatum: