Brocante Schuur de Boshuuze wordt Timeless Art

'Onze zoektocht naar unieke design classics, vintage en antieke voorwerpen duurt voort'

Sil Siecker heeft al jaren ervaring in de kunst en antiekmarkt wanneer hij Anita Wilms ontmoet. Vanaf dat moment reizen de twee samen door een groot gedeelte van Europa. Op zoek naar nieuwe, brocante en vintage schatten. In een grote schuur achter het woonhuis is op 1 mei 2013 de Brocanteschuur ‘de Boshuuze’ opgericht. De knusse ‘aan huis’ verkoop kreeg steeds serieuzere vormen. Door toenemende interesse vanuit binnen- en buitenland weten Sil en Anita dat ze een volgende stap moeten maken om te kunnen voldoen aan de wensen van de klant.

Anita Wilms en Sil Siecker. FOTO'S NOUCHKA DE VRIES

Winkel
Een zoektocht naar de perfecte locatie werd gestart. Deze werd gevonden aan de Poststraat 10-12, in het centrum van Venray. Na een intensieve verbouwing openden ze de deuren van de winkel op 5 september 2017. De Brocanteschuur ‘de Boshuuze’ groeide vanaf dat moment snel. Naast een goed gestylde winkel openden ze in 2018 een webshop onder dezelfde naam.

Internationaal
Niet alleen in Nederland, ook in het buitenland zijn ze een graag geziene gast als inkoper en verkoper. Ook is de winkel toe aan een andere benadering. Steeds meer richten ze zich op echte design klassiekers. Ze merken dat de markt klaar is voor een overstap naar een exclusiever aanbod. Hierdoor ontstaat ook de naamsverandering. Brocanteschuur ‘de Boshuuze’ wordt in het buitenland niet begrepen, daarnaast is de focus van brocante verschoven naar vintage design.

Timeless Art
Met trots delen Anita en Sil mede dat hun bedrijf vanaf 1 januari 2020 Timeless Art heet. Hun zoektocht naar unieke Design Classics, vintage en antieke voorwerpen duurt voort. In de webshop van Timeless Art vind je naast meubels, verlichting en interieuraccessoires ook bijzondere spullen. Voorwerpen die al een leven achter de rug hebben, met een speciaal verhaal dat af te lezen is aan hun doorleefde uiterlijk.

Meer informatie:
Timeless Art
Poststraat 10-12
5801 BC Venray
info@timeless-art.nl 
www.timeless-art.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven